Soul-sessie NL

Soul-sessie


Ik bied een beperkt aantal privé Soul-sessies aan voor diegenen die dieper willen ingaan op een specifiek thema. Voorafgaand aan onze sessie stuur ik je een korte vragenlijst zodat ik begrijp waar je nu bent en waar je naar wilt kijken. Dit helpt me om af te stemmen op uw veld en de ruimte voor te bereiden. Misschien heb je het gevoel dat je steeds in dezelfde patronen blijft steken, misschien neemt de angst toe of voel je jeuk in je ziel, maar ben je nog niet zeker van de boodschap ervan. Ik zie het als mijn rol om de ruimte voor je vast te houden zodat je dieper in je wijsheid en bewustzijn kunt duiken. Tijdens de sessie gebruik ik mijn eigen intuïtie als leidend principe en maak verbinding met jou vanuit een open en reflecterende energie. Het is mijn bedoeling om je zelfhelend vermogen en innerlijk weten te ondersteunen en ik zal je helpen duidelijkheid te krijgen waar dingen verduisterd of verstrikt zijn geraakt.

Soms gebruik ik geleide meditatie of andere creatieve hulpmiddelen, of geef ik je een oefening om thuis te oefenen. Een Soul-sessie kan je helpen om beperkte waarnemingen te doorbreken, een frisse kijk op de dingen te krijgen en meer bewust te worden van je proces en doel.

Als je meer hulp nodig hebt of meer wilt profiteren van een andere aanpak, kijk dan bij Inspiration voor een lijst met aanbevolen collega’s, docenten en gidsen.

Praktische zaken

Alle Soul-Sessions vinden plaats op Zoom. Na afloop ontvangt u een opname van de sessie zodat u de informatie op elk moment kunt openen en bekijken. Een typische sessie duurt een uur en 15 minuten.

Kosten

Een privé soul-sessie kost 105 euro.

Leeft u met een beperkt budget, maar voelt u zich sterk geroepen om een sessie te boeken? Ik reserveer een deel van mijn sessie-inkomen om een aantal scherp geprijsde sessies voor studenten of lage inkomens te kunnen aanbieden. Neem gerust contact met mij op om te informeren naar de beschikbaarheid.

Annuleringsbeleid

Tot 48 uur voor onze afspraak is het kosteloos annuleren van een Soul Session. Daarna zal ik het volledige bedrag in rekening brengen.