Over NL

Over mij


Al op jonge leeftijd ervoer ik het leven als een cyclus van leven, sterven en weer in vorm evolueren. Ik wist dat tijd en creatie niet-lineair waren en had een diep geheugen en begrip van mijn dromen en visies. Voor mij was en is de wereld een magische plek waar alle mensen, dieren en andere levensvormen intrinsiek met elkaar verbonden zijn. Ik ben altijd erg benieuwd geweest naar onze menselijke ervaring met zijn mogelijkheden en beperkingen en weet dat we over het algemeen slechts een klein deel van onze vaardigheden gebruiken, waar er genoeg beschikbaar is. Omdat mijn nieuwsgierigheid op dit gebied niet werd opgevangen op school of andere leeromgevingen, hield ik dit voornamelijk voor mezelf en volgde ik een tijdje een regelmatig studietraject.

Toen ik begin twintig was, begon ik na een aantal jaren op de universiteit weer wakker te worden. Ik voelde de diepe roeping om onze menselijkheid op alle niveaus te ontdekken en ging op een spirituele reis, die me ertoe bracht om met veel grote leraren te leren en te werken. Ik begon te mediteren, werd opgeleid als holistische psychotherapeut en genezer, had regelmatig transformerende ervaringen en herinneringen en ontmoette veel leden van mijn zielsfamilie met wie ik begon samen te werken. In deze jaren heb ik tools opgedaan om mijn innerlijke kennis te vertalen naar manieren van samenwerken met anderen en al snel ben ik mijn eigen praktijk in Amsterdam begonnen. De afgelopen acht jaar heb ik de eer gehad om met veel mensen van alle leeftijden en met verschillende achtergronden te werken, zowel individueel als als docent in cursussen en retraites. Het is mij een groot genoegen om tegelijkertijd leraar en student te zijn. Het leven houdt nooit op met evolueren en met de stroom mee wil ik nooit ophouden met leren. Ik weet dat ik alleen als gids voor anderen kan functioneren zolang ik mijn eigen innerlijke werk blijf doen en ik ben toegewijd om mijn vermogen te verdiepen om ruimte te maken voor iets groters om door mij heen te werken.

Momenteel woon en werk ik op de Filipijnen, wat mij de ruimte en tijd geeft om me te concentreren op het ontwikkelen van meer online content en bredere toegankelijke cursussen. Voor aankomende cursussen en andere mogelijkheden, vink ‘werk met mij’ aan.