Online cursus: Intuïtieve Competenties NL

Online cursus: intuïtieve competenties


Deze cursus is bedoeld voor coaches, (psycho) therapeuten, healers en gidsen die hun professionele vaardigheden op intuïtief niveau willen verdiepen. Misschien heb je het gevoel dat je al een tijdje dezelfde tools gebruikt en een volgende stap wilt zetten. Of je weet dat je klaar bent om meer vanuit je intuïtie te werken, maar je mist de scholing of het zelfvertrouwen om je over te geven aan het onbekende. Of je wilt gewoon meer leren over de subtiele energieën in de helende relatie.

‘Intuitive Competences’ biedt essentiële inzichten in energiedynamiek, om u te helpen uw praktijk op individueel niveau te verfijnen en in het werken met uw klanten.

Cursusinhoud

Deze cursus bevat zes lesmodules van elk ongeveer een uur. Elke module wordt geleverd met een werkblad, dat u kunt gebruiken om uw begrip te verdiepen en te reflecteren op uw eigen proces. Daarnaast is er de mogelijkheid om in contact te komen met peers die ook deze cursus volgen. Je kunt deze cursus gebruiken om je professionele vaardigheden te verdiepen, meer te leren over de subtiele energieën van de helende relatie en meer zelfvertrouwen te krijgen over het werken op een meer intuïtief geleide manier.

Module 1. De helende relatie

Module 2. Gezonde grenzen

Leven Q&A sessie

Module 3. Verbinden met verleden, heden en toekomst

Module 4. Werken vanuit niet-weten.

Leven Q&A sessie

Module 5. Vastgelopen energie oplossen

Module 6. Je unieke instrument gebruiken

Module 7. Overdracht, tegenoverdracht en zelfonderzoek

Interesse om deze cursus te volgen? ‘Intuitive Competences’ gaat live in september 2019. Stuur me een bericht en ik houd je op de hoogte!