Online cursus: Bevrijd je energie NL

Online cursus: bevrijd uw energie

Bevrijd uw energie

Onze menselijke blauwdruk bevat al ons potentieel dat voor ons beschikbaar is om te gebruiken. Stel je voor dat je volledige toegang hebt tot je potentieel: je creativiteit stroomt, je inspiratie blijft voortduren en je mededogen eindeloos. Maar weinigen van ons maken dagelijks gebruik van dit potentieel. We zijn
vaak de kracht van ons hart en onze intuïtie vergeten en gemakkelijk laten
onszelf laten leiden door onze geest, onze angsten of ons verleden.

In deze cursus onderzoeken we hoe u verbinding kunt maken met uw potentieel en hoe u vastzittende of opgeslagen energie kunt bevrijden die u niet langer van dienst is. Je leert hoe je verbinding maakt met je energielichamen en hoe je toegang krijgt tot je innerlijke kennis. Je kunt deze cursus gebruiken om jezelf voor te bereiden op het nemen van een volgende stap in je persoonlijke leven of carrière of als inspiratie voor een dagelijks leven vol magie!

Inhoud van de cursus

De cursus is onderverdeeld in zeven videomodules van ongeveer een uur. In deze sessies gaan we dieper in op de verschillende onderwerpen. Dat betekent zowel het begrijpen van het onderwerp als het ervaren van de energieën die ermee verbonden zijn. Elke module wordt geleverd met een werkblad met vragen en suggesties om uw individuele praktijk te verdiepen. Na elke module is er een extra begeleide meditatie om je energetische verbinding met de cursus te verdiepen en je inzichten in het fysieke te integreren.

Module 1. Verbinden met je energielichamen.

Module 2. Je energie opladen en ontladen (stroom en blokkades)

Module 3. Aarden in hemel en aarde

Module 4. Energetische grenzen en ja zeggen tegen het leven

Module 5. Biografische opdrukken

Module 6. Collectieve empaths.

Module 7. Verbinden met je voorouderlijke afkomst en thuiskomen bij jezelf.

Deze cursus is momenteel in de maak en zal in de zomer van 2019 live gaan. Binnenkort zal meer inhoud beschikbaar zijn. Interesse om mee te doen? Stuur me een bericht en ik hou je op de hoogte!