Mentoring voor coaches / therapeuten NL

Mentoring voor coaches / therapeuten

De afgelopen jaren heb ik met veel coaches, healers en (toekomstige) therapeuten gewerkt, zowel individueel als mentor / supervisor als in groepjes als docent. Het is een groot genoegen om andere professionele gidsen te inspireren om hun unieke kwaliteiten te verdiepen en die met vertrouwen te gebruiken in klantomgevingen.

In het mentorprogramma zal ik me afstemmen op uw specifieke kwaliteiten en u helpen deze te waarderen en te integreren om creatiever en gecentreerd in uw beroep te worden.

Elke sessie vereist dat je echte cliëntsituaties inbrengt, die we samen zullen onderzoeken. Je klanten zijn je grootste leraren en dienen als spiegel voor zowel je helende kwaliteiten als je onopgeloste problemen. Samen zullen we het pad naar je volgende stappen als genezende professional verlichten.

3 maanden mentorprogramma

Kennismakingsgesprek (30 min)
3 privé mentorsessies (1 uur)
Werkbladen om in te vullen na het werken met uw klanten.
Evaluatieve bijeenkomst (30 min)
De data voor alle sessies worden vooruit gepland na de introductiebijeenkomst en kunnen niet worden verplaatst.

Kosten

De totale kosten voor het mentorprogramma van 3 maanden bedragen E590, –

Na een mentorprogramma te hebben gevolgd, kunt u op verzoek altijd een individuele privé-mentorsessie boeken. De kosten voor die sessies zijn E150, -.

Geïnteresseerd om dieper te gaan? Ik heb de cursus Intuïtieve Competenties speciaal ontworpen voor coaches, therapeuten of genezers die een duik willen nemen en hun vaardigheden op een intuïtief niveau willen verdiepen. De cursus en het mentorprogramma vormen samen een sterke leercontainer om te evolueren in uw beroep. Als u geïnteresseerd bent om beide te doen, raad ik u aan eerst de cursus te volgen, omdat deze enkele van de kernprincipes van de gids-klantrelatie behandelt.